Nuorisoseura Koparat

Tanssimaan!

Haluatko heittäytyä mukavan harrastuksen vietäväksi. Tanssiminen on mitä parhainta liikuntaa mukavien ihmisten ja hyvän musiikin parissa.

Liikkumaan!

Paritanssikurssien lisäksi järjestämme sählyä.

Sählyä pelataan harrastusmielessä kerran viikossa maanantaisin klo 18.30-19.30 Kirkkokedon koululla. Tähän joukkuelajiin ei ole liian korkeaa kynnystä.

Lentopallotoiminta on tauolla. Mikäli kiinnostusta lentopallon harrastamiseen on, ole yhteydessä Taina Pajunivaan. Lentopalloa Koparat ovat pelanneet rennolla ja iloisella meiningillä. Välillä on käyty turnauksissa eri kokoonpanoilla.

Lisätietoja: Taina Pajuniva, puh. 040 566 5082

Lähde mukaan ja pyydä kaverisikin!

Sääntömääräinen SYYSKOKOUS la 26.11.2022 klo 15 alkaen Nuoriso- ja luontomatkailukeskus Oivangissa, Rovaniementie 62a. Käsitellään sääntömääräiset asiat. Kokousruokailu seuran jäsenille. Ruokailua varten ilmoittautuminen viimeistään to 17.11. puheenjohtaja Taina Pajunivalle puh. 0405665082.

Tanssiharrastuksen aloittaminen on helppoa, sillä mukaan kursseille voit tulla koska tahansa, ilman omaa paria sekä ilman ennakkoilmoittautumista.

Tanssikursseilta ja -leiriltä löytyy jokaiselle jotakin. Olitpa sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari niin Koparoiden tanssiporukan pyörteisiin voi tulla mukaan milloin vaan.

Lisätietoja: Timo Nissi, puh. 040 520 8443

Olet lämpimästi tervetullut!

Tutustu tanssikursseihin